11 MEI AFSLUITINGSDAG VVFLITS

Op zaterdag 11 mei organiseert VVFlits op de sportvelden en bij regen in de sportzalen van CSG De Lage Waard locatie Vijzellaan een afsluitingsdag.

We starten om 14:00 uur met verschillende activiteiten: springkussen, spelletjes en natuurlijk kun je volleyballen! Rond 18:00 uur starten we met een heerlijke barbecue!

Deze dag is voor iedereen, de hele vereniging!  Je geeft je op met je eigen team van het afgelopen seizoen, zie het als een gezamenlijke afsluitingsdag met je team! Dus.. Maak je teamgenoten enthousiast en schrijf je in!

Inschrijfgeld:

CMV & C-jeugd: €5,- Niet-leden €7,50

A&B-jeugd en volwassenen: € 10,- Niet-leden €12,50

Hoe schrijf je in? Je schrijft je in bij je trainer met je hele team, dus geef aan je trainer door of je komt tegelijk met het inschrijfgeld.

Wil je alleen komen voor de bbq? Dat mag ook! Neem gezellig je broertjes, zusjes, vriend(inn)en en ouders ook mee naar de bbq, dan wordt het extra gezellig!

LET OP! VOOR 14 april moet je je ingeschreven hebben i.v.m. het inventariseren voor het eten en drinken!

Rond 20:00 uur is deze dag afgelopen! #vvflits

Geplaatst op 3 april 2019.

← Terug