Gezamelijke trainingen

Beste leden van Flits,

Het einde van het seizoen nadert! Aanstaande zaterdag is alweer de laatste thuisspeeldag, waarna we uiteraard nog lekker blijven trainen. Dit betekent een drukke tijd voor de technische commissie (TC), want de voorbereidingen voor komend seizoen zijn inmiddels in volle gang.

Om de juiste keuzes te maken voor komend seizoen organiseren we na de Pasen een aantal gezamenlijke trainingen. Tijdens de gezamenlijke trainingen zal er gekeken worden naar een passend niveau voor jou voor het komende volleybalseizoen. Uiteraard wordt jouw inzet en niveau van het afgelopen seizoen en de input van trainer(s)/coach(es) daarbij meegenomen.

De gezamenlijke trainingen worden georganiseerd voor Heren, Dames en jeugd. De tijden en het niveau waarop je welkom bent om mee te trainen, staan hieronder vermeldt. Het volledige trainingsschema is tevens te vinden op de laatste pagina.

De voorlopige teamindeling m.b.t. de CMV niveau 1 t/m 5 is reeds gecommuniceerd naar alle ouders. De verdelingen per team zal tijdens de training gemaakt worden.

We zien iedereen graag bij de gezamenlijke trainingen!

Met vriendelijke groet,

Technische Commissie v.v. Flits

PS: Ontbreek jouw naam in dit document of heb je nog andere vragen? Neem dan contact op met de TC! (tc@vvflits.nl)

Wie traint waar klik hier!


Geplaatst op 12 april 2019.


← Terug