Sportplaatjesactie V.V. Flits op woensdag 31 oktober van start bij Jumbo Papendrecht!

Eindelijk is het dan zo ver. Vanaf woensdag 31 oktober ontvangen klanten van Jumbo Papendrecht bij
€ 15,-* aan boodschappen een setje met V.V. Flits-sportplaatjes gratis. Vraag aan familieleden en kennissen of ze ook voor je willen sparen. Op deze wijze wordt het vrij eenvoudig om alle verschillende plaatjes bij elkaar te sparen.

Sparen en bewaren in het unieke V.V. Flits-verzamelalbum
Alle 252 sportplaatjes kunnen bewaard worden in het speciaal voor V.V. Flits ontworpen sportplaatjes verzamelalbum. Ieder individueel gefotografeerd lid krijgt een gratis verzamelalbum verstrekt!
Deze gratis albums worden vanaf zaterdag 27 oktober via de leiders op de verenging verspreid. Zorg dat je het album tijdig in je bezit hebt, zodat je vliegend van start kan gaan met het sparen van alle plaatjes van V.V. Flits. Overige leden en geïnteresseerden kunnen het album aanschaffen bij Jumbo Papendrecht.

Namens het bestuur van V.V. Flits en Jumbo Papendrecht, veel spaarplezier toegewenst!

* exclusief tabak en emballage

Geplaatst op 16 oktober 2018.

← Terug