Update Corona nieuws

image.png

Beste (ouders van) leden van Flits,

Naar aanleiding van de nieuwe aangekondigde maatregelen en versoepelingen van het kabinet en het RIVM rondom het coronavirus, laten we jullie hierbij weten wat dit voor Flits betekent.

Geen trainingen
Gezien het feit dat er vooralsnog alleen buiten gesport mag worden, kunnen we in ieder geval tot en met 20 mei helaas nog geen trainingen geven. Ook buitentrainingen zullen vanuit Flits niet georganiseerd worden. Mochten na 20 mei nieuwe besluiten komen, zullen we verder kijken wat we kunnen organiseren.

Contributie
De laatste contributie van dit seizoen zal gewoon worden geïnd, onder andere omdat de kosten voor Flits, denk aan zaalhuur bij het Sportcentrum, ook gewoon doorlopen. Pas na bericht van het Sportcentrum en Nevobo kunnen we bekijken of er een teruggave kan plaatsvinden. We hopen hiervoor op jullie begrip!

Kamp
Het is nog steeds onzeker of het jeugdkamp in juli kan en mag doorgaan. Uiterlijk 20 mei brengen we jullie hiervan op de hoogte. 
We houden alle ontwikkelingen in de gaten en mocht er iets in de situatie veranderen, dan zullen we jullie weer via e-mail informeren.
We hopen jullie hierbij voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,


Het bestuur


Geplaatst op 22 april 2020.


← Terug